We don't miss anything!


Luthi fa el millor temps en l'últim minut

2014-04-12 19:04

Desprès d'uns FP3 bastant pobres, Thomas Luthi a fet el millor temps i ha donat la sorpresa seguit del campió del món de Moto 3 Maverick Viñales, Tito Rabat, Jonas Folger i Johann Zarco que tancava el top 5

Per: Andreu Rius i Riu

Els lliures començaven amb molta tranquil·litat tenint a primera línia Simeon, Zarco i Folger. No hi havia massa competitivitat al Gran Premi d'Amèrica quan Nakagami ha donat un cop d'autoritat i ha marcat el millor temps.

Hi poc li ha durat l'esforç perquè el jove Espanyol Julian Simon, s'ha col·locat primer en qüestió de segons.

Dominique Aegerter però, és feia veure i realitzava un bon temps temps: 2:11.320, que pel que és veia en pista, costava molt de superar.

El temps passava volant i mentre els pilots anaven provant la moto i fent voltes el circuit de cara la cursa, el temps no es movia i el pilot suís seguia amb la primera posició.

 

Ja cap al final de sessió els pilots s'han posat les piles i l'alemany Folger i el francès Johann Zarco han millorat el temps i s'han posat primer i segon consecutivament.

Faltaven 6 minuts i el campió de Moto 3 Maverick Viñales volia donar una sorpresa aconseguint la primera posició amb 2:10.939 i amb una diferencia respecte Jonas Folger de 0.305

A 2 minuts del final dels FP3, Rabat i Luthi s'enganxaven al top 5 darrere de Viñales i començava l'últim minut frenètic típic de Moto 2.

S'acabava la sessió d'entrenaments lliures i el també suís Thomas Luthi donava la sorpresa fent el millor temps 2:10.871. 

—————

Retorna