We don't miss anything!


Luis Salom guanya una igualada cursa a Silverstone

2013-09-01 16:17

Luis Salom ha aconseguit la seva sisena victoria de la temporada a Silverstone despres d'un igualat i apassionant duel amb les dues Estrella Galicia 0'0 i el poleman Viñales, al que ja li treu més de vint punts a la general.

Escrit per: Eric Calduch.

La cursa ha començat amb una sortida neta en la que Salom s'ha col·locat lider per davant de Rins i Viñales. Marquez ha superat Folger i s'ha situat just darrere dels tres primers. Per darrere veiem el primer accident al final de la primera volta, on Juanfran Guevara i els dos pilots de l'escuderia Racing Steps Foundation han anat a terra. Per davant la lluita continuava, els quatre primers intercanviant-se posicions constantment, i Folger que s'acostava però al final de la segona volta feia un error al tirar llarg i queia fins al nouè lloc.

A mesura que superaven les voltes, el grup de quatre pilots capdavanters obria lloc sobre la competencia i es jugaven les places de podi i la victoria. Viñales liderava seguit de Rins, Salom i Marquez, però el català Rins feia una errada, mantenint el segon lloc però perdent fins a vuit decimes respecte el de Team Calvo. Semblava que el pilot de Roses podria allunyar-se, però entre Salom i Rins li retallaven la distancia fins contactar amb ell i fins i tot superar-lo.

La cursa estava entretinguda, els quatre primers s'intercanvien les posicions tota l'estona, podies sortir primer d'un revolt i al següent estar quart, i així tota l'estona ja que cap d'ells marxava. Per darrere també una lluita de quatre pilots feia el mateix, es tractava d'Oliveira, Folger, Miller i Masbou que lluitaven pel cinquè lloc. Més endarrere encara veiem algunes caigudes destacant una del company de Salom, Arthur Sissis amb Binder, i una altre d'Eric Granado amb Tonucci. En apartat de cursa, arribavem a l'ultima volta, Salom liderava per davant de Rins, Marquez i Viñales. Dels quatre es separaven en dos grups, un entre Salom i Rins per la victoria i un altre entre Marquez i Viñales per al podi. Però ningú movia fitxa i els quatre ven juntets entraven a meta amb victoria de Luis Salom!

Sisena victoria del de Red Bull KTM, que augmenta la diferencia en el seu lideratge. Alex Rins torna al podi i el seu company, Alex Marquez també guanyant-li la partida a Viñales que trenca la ratxa de deu podis seguits. Darrere Oliveira guanya la partida a Folger, Miller i Masbou. Efren Vazquez acabat deuè per davant d'Isaac Viñales i Ana Carrasco 22º. El mundial de MotoGP torna d'aquí quinze dies amb el GP de Sant Marino a Misano!

—————

Retorna