We don't miss anything!


Luis Salom el més ràpid als FP2

2014-05-16 16:15

El pilot espanyol de l'equip Pons HP 40 ha sigut el més ràpid en els segons entrenaments lliures disputats en el mític circuit francès de Li Mans. Tito Rabat i Maverick Viñales completen un Top 3 espanyol.

Per: Víctor Forner

La sessió va començar amb quasi tots els pilots en pista agafant sensacions per a preparar el Set-Up del cap de setmana i amb Tito Rabat com a principal favorit després de dominar els FP1. Uns FP1 on D'Angelis va ser segon i Thomas Luthi tercer.

Al poc de començar la sessió, Luthi se n'anava al sòl sense conseqüències per al pilot que, tornava a la pista amb la moto una mica tocada.

A falta de mitja hora per al final, Nakagami estava primer seguit de Kallio i Rabat. Poc després Rabat abaixava el temps de Nakagami i es va situar primer.

Deu minuts després, l'únic canvi en les primeres posicions va ser Maverick Viñales que, es va situar segon per darrere de Rabat.

A falta de 12 minuts per al final, Luis Salom es va posar primer seguit pel seu company d'equip, Maverick Viñales. Tercer Simone Corsi i quart Tito Rabat.

A falta de 4 minuts per al final, Sandro Cortese se n'anava al sòl sense conseqüències per a ell, però es va perdre els últims minuts de la sessió.

Finalment Luis Salom va ser el més ràpid seguit per Rabat, Viñales, Aegerter i Folger.

—————

Retorna