Luis Pérez Sala lamenta la manca de suport econòmic a HRT

2013-01-02 16:42

Escrit per: Òscar Daniel Carmona

El fins ara cap d'equip d'HRT ha fet al diari espanyol “Mundo Deportivo” les primeres declaracions sobre la manca de capital que ha impedit a l'escuderia espanyola sumar una nova temporada, desprès de 3 anys plens d'entrebancs i dificultats.

 

"Era impossible seguir endavant. Quan ens vam fer càrrec de l'equip ens van prometre uns ajuts que mai van arribar." Així, Pérez Sala lamenta la falta de suport econòmic.

 

Poc ha durat aquest projecte, que la temporada passada semblava que començava a establir-se i feia estrenar una nova seu a Madrid, però ràpidament van sortir a la llum els seus problemes financers. I es que la única empresa que semblava haver-se compromès seriosament amb aquest somni de tenir un equip espanyol a la màxima categoria va ser KH7.

 

De moment, l’equip espanyol que tant frisaven per veure els aficionats, ha quedat aparcat per falta d’un comprador capaç d’aportar els diners necessaris. Una cosa força comprensible en un món que continua sent molt car, i on és molt difícil obtenir èxits que facin rentables les grans inversions necessàries per posar dos cotxes al circuit.