We don't miss anything!


Lotus presenta el seu cotxe el E21

2013-01-28 20:26

El nou Lotus E21 ha estat presentat a Enstone davant d’una gran expectació. La presentació s’ha emès en directe per Skysports i per youtube, davant de més de 13.000 internautes.

Escrit per: Òscar Daniel

La expectació era màxima, i es que és el primer cotxe que veiem de 2013. La principal sorpresa és que mantenen el ‘nas d’ànec’, que tant s’havia dit que aquest any no veuríem (la nova reglamentació proposava una peça, només per motius estètics), però a Lotus s’han deixat estar de cotxes bonics i han optat per la millor solució aerodinàmica que han trobat. Visualment, el canvi més significatiu és un nou patrocinador als laterals del cotxe, que fan que aquests siguin vermells, i també és vermella la part de sota de la T-cam, amb el nom del pilot, tot i que no sabem si serà així tot l’any o el nom del pilot serà substituït per un patrocinador.

El director de l’equip, Éric Boullier, ha declarat que “esperem estar entre els tres primers”, a més, ha recolzat un cop més al segon pilot, Romain Grosjean, després de les dures crítiques que va rebre l’any passat per veure’s implicat a molts incidents “és un bon qualificador, pot fer gran curses i, per tant, no hi ha cap raó per la qual no pugui estar amb nosaltres. Necessitem dos bons pilots que ens donin punts”.

Kimi Räikkönen s’ha mostrat optimista: “Crec que podem fer-ho millor aquest any”, però tampoc s’ha mullat gaire sobre el que passarà “tots comencem a 0 punts”. Sobre els canvis de reglament del DRS, no pensa que afectarà gaire als resultats, ja que “és el mateix per tothom”.

Romain Grosjean també s’ha mostrat en aquesta línia, “Amb el cotxe de l’any passat, en Kimi va guanyar una cursa i vam fer uns quants podis. Ara volem més”.

Sobre el nas d’ànec, el director tècnic de Lotus James Allison, ha dit que “encara no hem aplicat la solució proposada per la FIA perquè es un motiu estètic”. A part d’això, ha assegurat que tot l’equip ha treballat molt i s’han deixat l’ànima per fer aquest cotxe i “serà un cotxe excitant”.

Veurem doncs si desprès d’un bon any, Lotus és capaç de superar-se i plantar cara per guanyar el Mundial de 2013. De moment, han començat amb el mateix bon humor que els va caracteritzar l’any passat, i el cotxe portava escrit el ‘hashtag’ #ImSexyAndIKnowIt”.

—————

Retorna


Comentaris

No sʼha trobat comentaris.