We don't miss anything!


Lorenzo marca in-extremis el millor temps dels FP3

2014-05-17 10:49

Jorge Lorenzo ha batut a Marc Marquez en aquests FP3, on el mallorquí ha marcat el millor registre en l'últim instant de la sessió. En tercera posició s'ha col·locat un sorprenent Pol Espargaró, just per davant d'Alvaro Bautista i Valentino Rossi. 

Per Eric Calduch

Jorge Lorenzo ha liderat la tercera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de França. El pilot de Yamaha s'ha imposat per vint mil·lèssimes al crono inicial de Marc Marquez, qui a liderat tota la pràctica fins als últims segons. Lorenzo s'havia quedat força retrassat en la taula de temps, però una volta perfecta l'ha situat en primer lloc per davant del cerverí. 

 

Pol Espargró per la seva banda ha finalitzat tercer, fent un sorprenent crono que l'ha deixat a dues dècimes de Lorenzo. Seguidament, a molt poca distància entre ells han acabat Alvaro Bautista, Valentino Rossi, Stefan Bradl, Dani Pedrosa, Bradley Smith, Andrea Dovizioso i Andrea Iannone, que ha completat el Top 10 que formarà segur la Q2. Fora d'aquest deu primers trobem la sorpresa d'Aleix Espargaró, que no s'està adaptant bé al circuit. Amb ell, noms com Cal Crutchlow, Nicky Hayden, Scott Redding, Collin Edwards i Yonny Hernandez, entre altres, lluitaran per les dues plàces d'acces a la Q2.

 

Com dèia la qualificació de MotoGP s'iniciarà amb la Q1 a partir de les 14:10h. 

 

—————

Retorna