We don't miss anything!


Lorenzo, guanya els FP1

2013-08-23 10:56

Lorenzo, ha trencat la gran ratxa de Marc Màrquez, adjudicant-se els FP1 del GP de la República Txeca. Pedrosa i màrquez l'han seguit a la segona i tercera posició. Per: Gerard Rius

FP1 de Moto GP a la República Txeca, que han estat liderats per Lorenzo, així trencant la impressionant ratxa de Marc Màrquez, que ha rodat poc avui, per agafar contacte amb el traçat, tot i així, ha marcat bons temps, poc per sobre del 1:57.

Rossi, també ha fet un bon paper, rodant a un alt ritme, ocupant les posicions capdavanteres durant els entrenaments Crunchtlow, a falta de 25 minuts, ocupava el quart lloc, entre els pilots de Repsol, Màrquez tercer i Pedrosa cinquè, en aquells moments, aquesta classificació era provisional, per què als següents moments amb l'aparició dels pilots d'Honda, Lorenzo, Rossi han fet volar i canviar les primeres posicions.

Finalment, Lorenzo s'ha pogut adjudicar la FP1, fent un gran temps, 1:56,698, Pedrosa, ha sortit a pocs minuts del final, ha fet una bona volts i s'ha adjudicat el segon lloc, tercer ha estat Màrquez, que avui no ha brillat tant com a la passada setmana. Rossi, ha estat quart veient com ha perdut dues posicions, seguit de Crutchlow.

Espargaró, encara notava la lesió que la setmana passada li va impedir rendir al màxim, avui, la lesió no li ha deixat fer bons temps, el seu millor, ha estat, 1:59.0.

 

—————

Retorna