We don't miss anything!


Lorenzo, Espargaró i Salom, guanyen a Qatar

2013-04-07 22:09

per: Aleix Garriga

 

MOTO 3

Quina gran carrera avui a la categoria petita del mundial amb un triplet espanyol i tres ktm al podi. A la primera posició a quedat Luis Salom amb una gran volta al final de carrera, en segona posició el català Maverik Viñales tot i tenir molèsties el dit a quedat segon però Alex Rins la seguit de molt a prop, fins i tot han tingut que fer foto finish. També s’ha de felicitar Alex Màrquez que ha fet una gran carrera en quarta posició.

MOTO 2

Quina gran carrera del Vallesà Pol Espargarò que ha quedat en primera posició, amb un gran final de carrera a batut a Scoot Reading que no li ha posat gens fàcil a Pol en tercera ha quedat el Japonès Nakagami que ha començat molt fort però no ha pogut aguantar el ritme de Reading.

MOTO GP

Quin gran premi hem vist avui a moto gp quina gran carrera de Lorenzo que des de la primera volta a liderat amb molta avantatge, en segona posició a quedat Valentino rossi que ha fet una gran remuntada i ha avançat a les dos hondes però Marc Màrquez  és l’home sense adjectius, la primera carrera a moto gp i queda en tercera posició.

—————

Retorna