Lorenzo, dóna emoció al mundial

2013-10-27 07:10

El Gran Premi de Motegi ha estat molt disputat a l'inici, Lorenzo, ha dominat des de l'inici fins al final, pilotant molt sòlidament, i resistint a alguns atacs de Marquez, que ha estat segon, un bon resultat de cara al mundial, que es decidirà la setmana que ve a València. La diferència entre els dos pilots és de només 13 punts, pot passar qualsevol cosa. El podi l'ha tancat Pedrosa, que avui no ha pogut destacar massa.

Escrit per: Gerard Rius

    Lorenzo ha sortit decidit a posar-li les coses dificils a Màrquez, s'ha escapat a mig segon del de Crevera, que s'ha vist avançat a l'inici per Rossi. Pedrosa s'ha col·locat quart.

Des del inici, Lorenzo ha fet voltes ràpides, però Màrquez, ha superat a Rossi, i l'ha pogut atrapar.

Pedrosa, també l'ha passat.

Hayden, ha fet una mala sortida, perdent 5 posicions, malbaratant la gran qualy d'ahir.

Un cop Màrquez ha superat a Rossi, ha fet diverses voltes ràpides que l'han acostat a Lorenzo, juntament amb Pedrosa, que han servit una lluita molt interessant.

S'han viscut les 10 primeres voltes amb escassos avançaments, però amb lluites intenses que prometien, la del grup capdavanter era la més seguida, podia decidir el mundial, cada pilot anava al màxim, s'han vist diversos intercanvis de voltes ràpides, però finalment no hi ha hagut cap canvi a la classificació del Gran Premi de Motegi.

A falta de només 8 voltes, el ritme entre Lorenzo i Marquez era tant alt, que Pedrosa no ha pogut seguir-los i s'ha despenjat del grup capdavanter.

Cada vegada la cursa era més imprevisible.

Quan Marquez ha vist que no podia seguir el ritme que imposava Lorenzo, ha deixat d'apretar com a les voltes inicials, i ha preferit aguantar el segon lloc, que li és favorable.

Finalment, no hi ha hagut temps per a veure l'avançamennt de Marc Marquez sobre Jorge Lorenzo, i s'ha adjudicat el Gran Premi de Motegi, deixant un dels finals de mundials més emocionants de la història, només 13 punts separen Marquez de Lorenzo.

El resultat final de la cursa ha estat: victòria de Lorenzo, seguit de Marquez i Pedrosa tancant el podi. Quart ha estat Bautista.