We don't miss anything!


Lorenzo amb més ritme en la FP1

2013-09-27 11:18

Després de la vibrant cursa de motogp de l'anterior GP de la Gran Bretanya a Silverstone la categoria reina arriba a Aragó amb una de les majors lluites pel mundial en anys. Unes batalles molt estretes que tenen continuació al GP d'Aragó, el circuit de Motorland amb grans condicions meteorològiques es mostra com el millor escenari per a la següent batalla per a la guerra final del campionat entre Marquez, Lorenzo i Pedrosa.

Per David González M

 

Foto motogp.com

 

Jorge Lorenzo ha estat el més ràpid en la sessió, posició que ha aconseguit en l'última volta de la sessió amb tan sols 8 mil·lèsimes de marge. Pràctica que ha estat liderada des del principi per Marc Marquez, tots dos pilots al costat de Pedrosa són al top3 a només 2 dècimes de diferència entre els tres pilots. Baptista, Rossi i Bradl completen el top6 a més de mig segon dels tres grans pilots que es juguen el campionat.

Pel que fa a ritme de carrera en aquests entrenaments, Lorenzo es mostra el més constant a ritme de 1,49,8 quan el ritme de Marquez i de Pedrosa s'eleva a 3 dècimes més.

Com a novetats aquest GP Yoni Hernandez pilotant Ducati en l'equip Pramac substituint Ben Spies, el colombià està molt content de debutar amb aquesta moto, la millor moto per ell. Laverty ocupa el seu lloc en l'equip Paul Bird Motorsport i Cudlin rep la PBM prototip a seguir desenvolupant. Luca Scassa agafa el lloc d'Abraham, Luca Scassa italià de gran nivell de pilotatge

—————

Retorna