We don't miss anything!


Alonso el més ràpid dels tercers lliures de Bahrain

2013-04-20 11:07

Fernando Alonso ha sigut el més ràpid dels tercer entrenaments lliures disputats al circuit de Sakir en que molts pilots han tingut molts problemes amb els pneumàtics.

per: Arnau Viñals Vendrell

Durant l’inici de la tercera sessió de lliures de Fórmula 1 a Bahrain, la majoria dels pilots han sortit a pista de seguida, menys, els Red Bull,  els Mercedes i els Caterham.

Durant els primers compassos, Ferrari ha comunicat a Felipe Massa per ràdio que no li funcionava el KERS. Els Caterham però, seguien rodant i lideraven la taula de Temps, amb alguna passada de frenada de Giedo Van der Garde.

Webber, l’últim a sortir de box, marcava el millor temps del cap de setmana en aquell moment. Grosjean mentrestant, es sortia de pista. Un Grosjean que pocs minuts després marcava el millor temps d’aquell moment. La pista millorava en adherència, i Grosjean tornava a millorar el seu temps. Romain, recordem, estrena xassís aquest cap de setmana. En aquets moments, destacava Adrian Sutil, essent el més ràpid del primer sector. Hamilton i Mercedes tenien problemes.

Els pilots rodaven amb els pneumàtics durs.

Durant la sessió, hem vist a l’expilot de Ferrari, Rubens Barichello pels box de Sakir. Un Barichello que ara fa de comentarista a una televisió brasilera.

A la meitat de la sessió, Vettel es ficava al capdavant. Gutiérrez (Sauber) era el primer en sortir amb el pneumàtic mitjà. Quan Alonso patia una virolla, acabant a la sorra, tot i que finalment l’asturià aconseguia tornar a la pista.

Mentrestant, Rosberg  duia els pneumàtics tous on, el alemany realitzava proves aerodinàmiques, tot i aconseguir el millor segon sector en aquell moment.

Alonso tornava a pista amb els pneumàtics mitjans, i marcava el millor temps del moment. Button es queixava del trànsit que tenia a la pista i els dos Red Bull sortien a rodar amb els pneumàtics mitjans. Grosjean tornava a sobrepassar els límits del circuit amb una passada de frenada i amb una sortida de pista.

Vettel es queixava de que un Caterham el molestés a la seva última volta ràpida. A més a més en tornar a box, Vettel es sortia de pista en trepitjar massa un piano. Vettel no era l’únic que tenia problemes per tornar a box, Hamilton, també tornava a box amb dificultats, on el seu pneumàtic tou del darrere esquerre es trencava de cop.

 

RESULTATS:

Pos Pilot
1 Fernando Alonso
2 Sebastian Vettel
3 Mark Webber
4 Kimi Raikkonen
5 Lewis Hamilton
6 Romain Grosjean
7 Adrian Sutil
8 Paul Di Resta
9 Nico Rosberg
10 Nico Hulkenberg
11 Felipe Massa
12 Jenson Button
13 Sergio Pérez
14 Daniel Ricciardo
15 Valtteri Bottas
16 Jean-Eric Vergne
17 Romain Grosjean
18 Charles Pic
19 Jules Bianchi
20 Giedo Van der Garde
21 Max Chilton
22 Esteban Gutiérrez

 

—————

Retorna