We don't miss anything!


Red Bull domina, però Alonso segueix allà

2012-10-12 07:44

Escrit per: Arnau Viñals     @vinyi_arnau96

2012 Korean Grand Prix

Sebastian Vettel ha marcat el millor temps a la segona sessió d'entrenaments lliures de Formula 1 disputats al circuit Coreà de Yeongam. El pilot de Red Bull ha confirmat que el circuit de Yeongam és territori Red bull,  el seu company d'equip, Mark Webber, ha fet pràcticament el mateix temps, però el següent pilot, és ni més ni menys que Fernando Alonso que esta a 0.3 segons de Vettel. I es que els deu primers han acabat amb només 1 segon de diferència. 

Durant aquesta sessió els pilots han provat al principi el pneumàtic tou, i després han fet simulació de Q3 que equival als resultats obtinguts finalment a la sessió, perquè després han fet proves d'inici de cursa, o sigui, amb el cotxe ple de benzina, i pneumàtics supertous.

Durant la sessió hi ha hagut moltíssimes passades de frenada, i sortides de pista, a causa de les altes velocitats i la poca adherència que té la pista. 

Sergio Pérez, ha provocat una bandera groga, perquè el seu cotxe ha tingut un problema hidràulic i s'ha aturat a la pista.

El català Pedro de la Rosa, ha acabat últim, superat per 7 dècimes el seu company d'equip Narain Karthikeyan.

—————

Retorna