We don't miss anything!


Liures 3 molt estrany

2012-05-12 20:08

Sebastian Vettel ha demostrat en la tercera i última sessió d'entrenaments lliures del GP d'Espanya de Fórmula 1 que és un dels favorits per adjudicar-se la "pole position" en la qualificació d'aquest migdia. El pilot alemany ha estat el més ràpid, seguit de Pastor Maldonado (Williams) iKamui Kobayashi (Sauber) en una sessió que ha servit per confirmar la igualtat d'aquesta temporada.

Durant bona part de la sessió el mexicàSergio Pérez (Sauber) i Pastor Maldonado han dominat la taula de temps, rebaixant considerablement els cronos d'ahir. TambéJean-Éric Vergne i una mica més enrereDaniel Ricciardo, els dos pilots de Toro Rosso, han figurat per uns instants a la part alta de la taula, cosa que demostrava que aquesta tanda ha servit més a les escuderies més potents per provar coses d'última hora.

En l'últim instant, Sebastian Vettel ha aconseguit el millor crono seguit d'un magnífic Pastor Maldonado i d'un no menys eficaç Kamui Kobayashi, mentre que Fernando Alonso ha estat sisè, a més de mig segon de l'alemany i Pedro Martínez de la Rosa ha acabat vint-i-tresè.

Aquest migdia, a partir de les 14 hores i en directe per TV3 i esport3.cat, es disputarà una sessió de qualificació on la lluita per la "pole position" es preveu més emocionant i igualada que mai.

—————

Retorna