We don't miss anything!


Lewis Hamilton s’emporta la pole a Nurburgring

2013-07-06 14:57

Escrit per: Òscar Daniel

A la Q1, només els Red Bull i els Mercedes s’han atrevit a posar el compost mitjà per passar a Q2, i ho han aconseguit sense gaire dificultats, però s’ha vist clarament que per entrar a Q3 necessitarien el tou. Sergio Pérez s’ha salvat a l’últim instant de caure eliminat, fent fora els dos Williams, tot i que per ben poc ja que Gutiérrez ha superat a Bottas per només 12 mil·lèsimes de segon. Com de costum, Charles Pic ha superat àmpliament al seu company Giedo van der Garde, i Jules Bianchi ha fet el mateix amb Max Chilton, tot i la seva malaltia. Per davant, el més ràpid ha estat Felipe Massa, per davant de Kimi Räikkönen i Fernando Alonso.

A la Q2 hem tingut la gran sorpresa, a Mercedes s’han relaxat i han ficat la pota ficant Nico Rsoberg a box amb un temps que finalment no ha estat suficient com per entrar a Q3 (amb el seu temps dels lliures li hauria valgut per entrar a Q3). La resta d’eliminats han estat Paul di Resta, Sergio Pérez, Esteban Gutiérrez, Adrian Sutil i Jean Eric Vergne. Tant aquest últim com Sergio Pérez també han estat superats clarament pels seus companys, que han entrat a Q3. Felipe Massa ha sigut novament el més ràpid en aquesta sessió.

A la Q3, els de Ferrari no s’han volgut refiar de les posicions de Q1 i Q2 i han optat per perdre llocs a la graella a canvi de sortir amb el compost mitjà. Finalment, Felipe Massa i Fernando Alonso han acabat 7é i 8é, gràcies a que Jenson Button i Nico Hulkenberg no han marcat cap temps. La pole se l’ha endut a l’últim moment Lewis Hamilton, superant a Sebastian Vettel, que mai ha aconseguit guanyar a casa. Mark Webber ha fet un tercer sector dolent que no li ha permès lluitar per la pole, i s’ha hagut de conformar amb el tercer lloc, per davant de Kimi Räikkönen, Romain Grosjean, Daniel Ricciardo, i els pilots que hem comentat abans.

 

Pos. Piloto Equipo
1 L.Hamilton Mercedes
2 S.Vettel Red Bull
3 M.Webber Red Bull
4 K.Raikkonen Lotus
5 R.Grosjean Lotus
6 D.Ricciardo Toro Rosso
7 F.Massa Ferrari
8 F.Alonso Ferrari
9 J.Button McLaren
10 N.Hulkenberg Sauber
11 N.Rosberg Mercedes
12 P.Di Resta Force India
13 S.Pérez McLaren
14 E.Gutiérrez Sauber
15 A.Sutil Force India
16 J-E.Vergne Toro Rosso
17 V.Bottas Williams
18 P.Maldonado Williams
19 C.Pic Caterham
20 J.Bianchi Marussia
21 G.Van der Garde Caterham
22 M.Chilton Marussia

 

—————

Retorna