We don't miss anything!


Lewis Hamilton guanya al Hungaroring davant Kimi

2013-07-28 16:24

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz @cristianjrF1

Lewis Hamilton ha guanyat la cursa disputada a Hungaroring davant un impressionant Kimi Raikkonen i un fortíssim Sebastian Vettel.

 

La sortida per part de Lewis ha estat molt bona, però per part de Vettel s'ha vist una mica endarrerit però ha aconseguit mantenir la segona plaça per davant de Grosjean i Fernando Alonso, que s'ha mantingut més o menys igual fins que les estratègies de Kimi Raikkonen i Mark Webber han començat a florir i han passat davant de Grosjean i Alonso.

Fernando Alonso ha acabat la carrera a la mateixa posició en què ha començat, en la qual ha estat una cursa de resistència i una decepció per part de Ferrari i el seu F138 amb el qual no ha pogut ni tan sols lluitar ni defensar-se davant cap atac ni anar a la caça dels pilots que hi havia davant.

Romain Grosjean ha acabat just darrere de Fernando Alonso, un Romain que ha protagonitzat una carrera impressionant, amb un gran ritme en el qual estava lluitant de tu a tu amb Sebastian Vettel i Lewis Hamilton per la victòria, però ha patit un Drive Thorugh per avançar fora de la pista en la maniobra amb Jenson Button en què s'han tocat, però compte, la sanció no ha estat pel toc, sinó pel posterior avançament en el qual s'ha saltat la xicana.

Mark Webber amb una estratègia molt bona ha acabat 4t a 5seg del seu company Vettel, sortia amb pneumàtics durs des de la desena posició i ha fet una stint final amb les gomes toves.

Després Grosjean ha acabat 7è Button 8è Massa 9è Pérez 10è Maldonado. Maldonado que amb el Williams aconsegueix el primer punt de la temporada per a l'equip anglès en el que és fins el moment la pitjor temporada de la història d'aquest equip.

—————

Retorna