We don't miss anything!


Lewis Hamilton dóna vida al mundial

2012-11-18 21:46

Escrit per : Cristian Jimenez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1

El pilot anglès de McLaren Lewis Hamilton ha firmat avui la seva 21 victòria a la F1 al GP d'EEUU. Un GP marcat per una gran gran lluita entre el pilot de McLaren i l'alemany de Red Bull Sebastian Vettel, un Sebastian Vettel que segueix com a lider del mundial i augmenta la distancia amb Fernando Alonso a 13 punts, Alonso per la seva part ha fet una cursa contra els elements signant un nou podi a la tercera posició.

Fernando Alonso que sortia encara que qualificava però l'equip Ferrari ha fet que Felipe Massa cambiès la seva caixa de canvis, la FIA l'ha hagut de sancionar i aixi aconsiguen que Fernando Alonso pujes una posició a la sortida i a mes sortís per la zona neta a la graella de sortida.

El mateix Felipe que finalment sortia 11è ha finalitzat 4t just darrera d'Alonso, Felipe que per mi, personalment ha fet possiblement la millor cursa que li recordo des de 2011.

Jenson Button amb una estratègia diferent a la resta ha finalitzat seguit dels dos Loutus, Kimi Raïkkonen i Romain Grosjean, Nico Hulkenberg Pastor Maldonado i Bruno Senna.

L'equip Red Bull ha signat el campionat de constructors i es proclama tricampio del mon com a equip.

Pedro Martinez De la Rosa ha finalitzat 21è i Narain Karthikeyan 22è, tota la sort del mon a l'equip HRT i als seus integrants i per soposat a Fernando Alonso de cara a Brasil.

—————

Retorna