We don't miss anything!


Lewis Hamilton decideix anar-se'n de McLaren i fitxa per Mercedes AMG per a les pròximes 3 temporades.

2012-09-28 21:55

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz -Twitter: cristianjrF1

El pilot anglès ha decidit que la seva etapa com a pilot de l'equip McLaren acabés a finals d'aquest 2012 per començar una nova etapa a la seva vida i carrera esportiva com a pilot de l'equip alemany Mercedes AMG Petronas, desprès de tantes i tantes especulacions s'ha fet oficial aquest fitxatge per, tant Nico Rosberg oficialment nou company d'equip.

Hamilton, que va entrar a la F1 de la mà de l'equip McLaren al 2007, pilotarà per a Mercedes substituint a Michael Schumacher que suposem que es retirarà de la competició a finals d'aquest any, encara que el pilot alemany no ha volgut fer declaracions sobre el seu futur i es centrarà en acabar el mundial de la millor manera possible.

L'aliança Hamilton-Mercedes afrontarà des del 2013 el gran repte de superar als tot poderosos Ferrari, McLaren i RedBull, sense oblidar-nos de Lotus, però tant l'equip com el pilot tenen sed, molta sed de victòria i aniran a per totes al mundial de 2013. Però la pregunta que avui es fa la gent es: estarà Mercedes a l'alçada de Hamilton? La resposta es: -no es sap, haurem d'esperar a Melbourne ja en el 2013 per veure el rendiment de l'equip amb el excampió del món.

Molta sort a Mercedes i Hamilton en aquesta nova aventura que de ben segur ens farà aixecar el cul del sofà a tots.

—————

Retorna