We don't miss anything!


L'equip de Moto 3 Marc VDS Racing prescindeix de Loi

2014-07-16 18:03

 

Marc VDS Racing ha decidit posar punt i final a la seva relació amb el pilot belga Livio Loi. Des de principi de temporada van marcar-li com a objectiu arribar al Top 15 i el no fer bons resultats ha influït en la decisió.

Per: Sergi Maturana

 

Livio Loi va demanar una millor moto per poder competir i millorar els seus resultats. A la vegada, el seu equip li exigia bons resultats – de com a mínim un quinzè lloc -. La millor posició del pilot belga aquesta temporada ha estat un quart lloc fa tres mesos a Argentina, però a les sis curses posteriors no ha passat de la dinovena posició. Degut a la seva baixa competitivitat, l’equip ha decidit prescindir-hi i buscar-ne un substitut.

 

L’equip ja és a la recerca d'un nou pilot. De moment no se’n coneix res, tot i que fa unes setmanes sonava el nom de Jorge Navarro com a possible substitut. La intenció de l’equip és de pujar un pilot sense els recursos suficients per afrontar les despeses i que disputi amb ells tot el que queda de campionat. Així ho afirmava aquest matí Michael Bartholemy, mànager de Marc VDS Racing Team: "La idea principal és ajudar a un pilot que potser econòmicament no pugui permetre el luxe de venir al campionat. Mirarem de trobar algú que estigui en aquesta posició, algú que estigui a casa o que estigui fent un bon campionat nacional. Intentarem ajudar a que un pilot d'aquest perfil tingui l'oportunitat de venir als Grans Premis fins al final de l'any".

—————

Retorna