We don't miss anything!


Leimer i Frijns els més ràpids en aigua en els lliures

2013-06-28 13:35

Fabio Leimer ha estat el més ràpid dels entrenaments lliures de la GP2 disputats al circuit de Silverstone. El líder campionat Colleti ha acabat últim.

per: Arnau Viñals Vendrell

Marcus Ericsson (DAMS) obria la taula de temps en uns lliures passats per aigua i amb pluja constant. A la volta següent, Calado (ART Grand Prix) millorava el seu temps i es ficava primer, també Binder (Venezuela GP Lazarus) i Sergio Canamasas tenien problemes per mantenir el cotxe a la pista. Cada volta la pista millorava, i  De Jong (Manor MP Motorsport) es feia amb el millor temps al cap de 10 minuts de sessió, i Calado millorava el seu temps.

Al contrari de la Fórmula 1, la majoria de pilots eren a pista, i per tant, les condicions milloraven lentament.

A meitat de sessió doncs, amb una sortida del líder del campionat Stefano Colleti (Rapax), 23é en aquell moment.

Els dos Carlin’s després venien molt forts, i Nasr es ficava segon seguit de Palmer tercer, Leimer (Racing Engineering) era el líder de la taula. Però Robin Frijns (Hilmer Motorsport) a falta de 10 minuts es ficava primer.

Amb 5 minuts per tancar la sessió, Leimer tornava al capdavant quan deixava de ploure al traçat anglès i es començava a marcar una línia de cursa.

Amb el cronometre a 0, De Jong es col·locava quart, poc després Julián Leal (Racing Engineering) li treia aquesta posició

Finalment les cinc primeres posicions han estat aquestes: Leimer, Frijns, Calado, Leal, De Jong

—————

Retorna