We don't miss anything!


Leimer guanya al fer una gran estratègia

2013-09-07 17:04

El pilot Suís Fabio Leimer ha guanyat la primera cursa del cap de setmana a Monza, Italia. Ha dominat durant el principi i el final i s'ha acabat adjudicant la victòria, gràcies a una bona estrategia seguida d'un bon pilotatge. Segon a estat Sam Bir i tercer Tom Dillman.

Per: Andreu Rius i Riu

Leimer a sortit en primera posició, hi no ha tingut problemes per mantenir-la. En aquell moment Bird era segon i Ericsson tercer. Clos remuntava 6 posicions i era vintè en aquell moment.

Només començar Daniel Abt, punxava un pneumàtic. Cal dir també que al primer revolt un monoplaça a virollat i a causat uns quants tocs, sense conseqüències greus.

Clos parava a boxes prematurament, mentre els primers resultats no canviaven. Evans deia adéu a la cursa en punxar i sortir de pista. Marcus Ericsson parava a boxes juntament en Palmer, i és que aquest circuit és una prova de foc per a les rodes, que pateixen molt.

Al cap d'unt temps Canamasas és col·locava amb desena posició i anava cap a la novena.

Ericsson abandonava, essent una altre víctima de les punxades.

Bird entrava a boxes i trigava bastant a fer un canvi de pneumàtics. Allò el feia sortir tercer del pitlane. Dillman, liderava la cursa seguit de Richelmi. Els primers ja estaven molt separats dels altres grups, i es que hi havia moltes diferències. Richelmi entrava a box i Leimer tornava a ser el dominador del gran premi. Bird era segon i Dillman tercer.

Al final res a canviat i Leimer ha sigut el guanyador, en fer aquesta treballada cursa. 

—————

Retorna