We don't miss anything!


Leal amb Carlin a la GP2

2014-01-09 14:32

L'equip Carlin va anunciar el fitxatge de Julián Leal per a la temporada 2014. El colombià disputarà el seu quart any en la GP2 amb l'escuderia subcampiona de 2013.

Per: Arnau Viñals & Sofía Tera

Carlin sign Julian Leal for 2014

Leal va finalitzar la temporada passada en 12a posició, aconseguint dos podis i dues voltes ràpides amb l'equip Racing Engineering. Gràcies als seus quatre anys en la categoria, aportarà una gran quantitat d'experiència a Carlin, que va sumar un total de nou podis entre els seus dos pilots.

 

El colombià va afirmar que "estic encantat de córrer amb Carlin aquesta temporada. L'equip va estar impressionant l'any passat i té una gran reputació. La GP2 Series segueix sent el campionat en el qual s'ha d'estar, amb un altre fantàstic calendari com a categoria de suport a la F1. Vull donar les gràcies a la meva família i sponsors pel seu continu suport durant la meva carrera. Al costat de Carlin crec que podem tenir una temporada molt forta i no puc esperar a pujar al cotxe a Abu Dhabi".

 

Trevor Carlin va afegir que "estem encantats que Julián s'uneixi al nostre equip de GP2 per a la temporada 2014. És un pilot molt experimentat i aportarà molt a l'equip. No podem esperar a tornar a la pista al març i seguir amb el fantàstic progrés que vam tenir el 2013."

 

—————

Retorna