We don't miss anything!


Lancaster, també guanya a casa

2013-06-30 11:45

Jon Lancaster, el pilot britànic, ha guanyat a casa seva, amb segona posició ha acabat Haryanto el pilot indonesi que ha conservat el 2on lloc des del principi i al tercer graó del podi hi ha quedat Calado desprès d'haver fet un molt bon inici de cursa

per: Andreu Rius Riu

La sortida ha anat molt bé per a Lancaster, que s'ha posat líder sense cap ensurt. Unes posicions més enrere, un pilot ha fet una petita virolla i ha provocat un xoc múltiple.
Destacar la sortida de Calado en que ha avançat fins la 3a, en total ha avançat 5 posicions.
Quan encara quedaven 19 voltes per la conclusió, sortia el safety car en cursa una volta i això igualava de nou les distancies entre pilots. La causa de la sortida del cotxe de seguretat era un monoplaça que havia topat i estava mig obstaculitzant el pas.
La cosa s'ha mantengut igual fins que Ericsson s'ha apropat a Dillman i intentava avançar-lo. En aquell precís moment Canamassas s'havia de parar a boxes per canviar l'aleró davanter, que havia trencat en sortir del traçat.
Instants després l'americà Jake Rosenzweig punxava un pneumàtic i deia adéu a les opcions de puntuar.
Lancaster, encara dominava sense problemes, però s'havia de concentrar perquè al darrere i tenia a Haryanto que no parava de retallar distancies.

Coletti defensava la desena posició de Quaife-Hobbs que volia tant si com no avançar-lo.
L'espanyol enviava fora de la pista a Palmer quan l'estava avançant, dos pilots ho aprofitaven i passaven als dos accidentats.
L'indonesi de l'equip Addax, començava a tenir problemes per defensar la seva segona posició de James Calado que de moment havia fet una cursa per emmarcar.
Arribaven les 2 últimes voltes, i els pilots que estaven al final de la cua intentaven esgarrapar uns quants punts.

Començava la volta final i els pilots rodaven al seu màxim, Dillman avançava bojament a Nasr a l'últim revolt.
Fins que al cap de 21 voltes, Jon Lancaster, el pilot britànic, s'adjudicava la seva primera victòria, molt merescuda.

—————

Retorna