Lancaster, Daly i Jefferies completen la graella per Bahrain

2014-04-02 19:48

Els últims tres llocs vacants que quedaven a la graella de la GP2 Series seran ocupats per Lancaster, Daly i Jefferies com a mínim en la primera ronda del campionat, el qual es disputarà a Bahréin aquest cap de setmana i que podran seguir per FormulaRapida.net

Per: Arnau Viñals & Sofía Tera

Jon Lancaster s'uneix a l'equip MP Motorsport, tal i com es podia esperar després del bon rendiment mostrat durant els test de pretemporada amb l’equip on serà company del holandès, Daniel de Jong. El britànic participarà en la categoria per tercer any consecutiu, tot i que encara no ha pogut disputar una temporada completa. El 2013 va aconseguir dues victòries, a més d'una tercera posició, i va finalitzar el campionat en 11 ª posició, tot i no disputar totes les curses, tal i com em mencionat.

 

Conor Daly també torna a la categoria amb l'equip Lazarus, on acompanyarà al francès Nathanael Berthon, després de realitzar el seu debut a Sepang l'any passat, encara que no va disputar la temporada completa en competir, finalment a la GP3 Series. El nord-americà va aconseguir una victòria en la categoria petita i va finalitzar al podi en cinc ocasions, la qual cosa el va permetre finalitzar tercer en el campionat.