La tornada a la GP2 de Dani Clos

2013-07-29 14:24

El pilot Dani clos ha tornat a la GP2 en plena forma, després de quasi un any i mig sense pujar a cap monoplaça d'aquesta categoría. Clos ha estat pilotant el número 26 de l'equip MP Motorsport.

Per: Gerard_Rius  

Els entrenaments lliures de divendres nomes van ser uana presa de contacte pel pilot que no coneixia el cotxe. Posteriorment, a la qualificació de la tarda de divendres, es va adaptar ràpidament i va anar millorant els seus temps, però un incident a pista, després de canviar de pneumàtics, no va poder seguir millorant els seus temps, això el va fer classificar el23 a la graella de sortida.

La cursa de dissabte, després d'unua sortida nula, va començar malament pels dos cotxes de l'equipo holandès MP Motorsport, ja que el seu company De Jong i Dani Clos van haver de sortir des del boxes, degut a un problema als seus monoplaces.

Clos que sortia últim des del box, va remontar volta a volta fins a finalitzar al 14è lloc. La seva ràpida adaptació al cotxe i la seva experiència, que fes una cursa plena d'avançaments i, anés millorant ràpidament els seus temps rodant en temps dels liders de cursa. La seva parada reglamentaria al box li va permetre seguir a la posició que estava i finalitzar en una ben aconseguida 14a posició. Satisfet al sortir del monoplaça va comentar: “ En tres voltes vaig passar a 10 coches, he disfrutat molt d'aquesta cursa”.

A la cursa de diumenge, Clos tenia una bona oportunitat, sortint de la 14a posició de la graella, de fer una bona sortida per intentar aconseguir algun punt. Però a la primera volta un incident just davant seu entre De Jong, Canamasas y Quaife-Hobbs, no li ha permès poder aprofitar la sortida i col·locar-se millor. Millorant colta a volta i cada vegada anant més ràpid igualant els temps dels caps de cursa, a la volta 10 Stefano Coletti ha xocat amb Clos, amb nefast resultat pels dos, pneumàtic punxat direcció tocada pel nostre pilot i canvi d'aleró davanter per Coletti. Aquesta entrada forcosa al box li ha fet perdre tot el que havia remontat, tornant a cursa en 21a posició i finalment havent-se de retirar degut al cop a la direcció a quatre voltes pel final.

Si bé el transcurs de la competició ha tingut altibaixos, el balanç total ha estat molt satisfactori, tant pel pilot, com per l'escuderia holandesa MP Motorsport.

Dani Clos: "Des del primer moment m'he sentit molt a gust amb l'equip MP Motorsport i amb el meu company De Jong. Ha enstat increïble com m'han rebut i la confiança m'han tingut. Portava més d'un any i mig sense pujar en un GP2 i ells han confiat plenament en mi. Encara que el cap de setmana ha tingut un sabor agredolç per la cursa d'avui, el resultat global es molt satisfactori, m'he adaptat ràpidament al ritme de cursa i he disfrutat molt tornant a un GP2. Espero que en un futur podem fer més coses amb MP Motorsport, serà un plaer tornar a col·laborar i treballar amb ells.”

MEDIA DANI CLOS