We don't miss anything!

La neu i Vandoorne, propietaris de Motorland

2013-02-23 12:00

Ahir i avui han tingut lloc els test de la Formula Renault 3.5 al Circuit de Motorland Aragon a Alcanyís, tot i que podríem dir que, només es van disputar ahir, ja que aquest matí, Aragó s'ha despertat amb neu, i el circuit amb gel, cosa que no permetia el desenvolupament correcte de la sessió.

per: Arnau Viñals Vendrell

Pel que fa ahir, el més ràpid va ser el campió de la Formula Renault 2.0 Eurocup, el belga, Stoffel Vandoorne, seguit del gran preferit a guanyar el títul d'enguany, el jove pilot de l'equip Red Bull, Antonio Felix da Costa.

El rus Nikolay Martsenko, 14é, va ser el que va realitzar més voltes; 42 voltes a la sessió matinal, i 37 a la tarda.

Pel que fa a l'equip català, AV Formula, el millor resultat el va fer Arthur Pic, 23é molt lluny (gairebé 3 segons), de els primers classificats.

Ara per ara doncs, encara no es pot treure l'aigua clara a aquest resultats, ja que només han provat el cotxe un dia. D'aqui 15 dies al Circuit de Paul Ricard (Circuit du Castellet), podrem comprovar els pilots que tenen opcions per endur-se el títol enguany.

Per passar l'estona, a l'equip Fortec Motorsport han penjat a You Tube, en el canal del seu pilot Oliver Webb, un video de 30 segons de la famosa cançó #HarlemShake: