We don't miss anything!


La IndyCar arriba a Sao Paulo amb la incògnita sobre la continuïtat d’Oriol Servià

2013-05-03 22:34

Escrit per: Òscar Daniel

Foto: https://forums.f1weekly.com

La quarta cursa de la IndyCar es disputarà al Brasil, al circuit urbà de Sao Paulo. La recta principal d’aquest circuit passa per l’espectacular sambòdrom d’Anhembi, un escenari molt peculiar per un circuit de curses. El traçat no és el més interessant tècnicament, ja que només consta de xicanes, colzes de noranta graus, llargues rectes i una forquilla, però ofereix molt bones oportunitats d’avançaments, per tan les curses aquí són força interessants.

Clickant aquí, o a sota d'aquest article, podem veure una volta virtual al traçat d’Anhembi.

Malgrat el que veiem al vídeo, que aquest any els enormes pianos de les corbes 1-2 han estat rebaixats, i la corba 2 s’ha fet més ample, tot per tal de que els cotxes no tinguin tantes dificultats per passar el revolt quan arriben dos pilots en paral·lel, com passava fins ara. També s’han suavitzat alguns sotracs, sobre tot a la corba 10.

Aquest any es celebrarà la quarta edició d’aquesta cursa que, fins ara, només l’australià Will Power ha estat capaç de guanyar, aquest any podria completar el póker si ho torna a aconseguir, tot i que de moment la temporada no li està anant gaire bé, ja que ha patit força mala sort a les anteriors curses.

Precisament és un brasiler el que arriba líder de les series a Sao Paulo, Helio Castroneves intentarà seguir mantenir aquesta posició abans d’anar a Indianapolis. Takuma Sato és segon desprès de la seva espectacular victòria a Long Beach, i Scott Dixon, molt regular, ho fa tercer.

 

Per altra banda, l’equip Dreyer & Reinbold (al qual pertany Oriol Servià) ha aclarit una mica més els seus plans de futur. Dennis Reinbold, copropietari de l’equip, ha dit que “Tenim una llarga història a la Indy 500, i ara és el nostre principal objectiu.” L’equip mantindrà a un grup d’empleats desprès de la cursa del 26 de maig, i té plans per disputar al menys les 500 milles al 2014. A més, ha assegurat que la seva decisió no impactarà de cap manera a l’equip Panther Racing (aliat amb DRR).

—————

Retorna