We don't miss anything!


La Formula 1 podria tornar a Índia el 2015

2013-07-31 12:26

Així ho ha dit Bernie Ecclestone, després d'anunciar que l'any que ve, segurament, no hi hauria cursa l'índia. Ha aprofitat també per dir també que tornaria l'any següent, complint així els anys de contracte acordats amb l'organització del circuit.

Per: Andreu Rius Riu

Els motius, segons Ecclestone, director de la F1, són el problemes polítics que hi ha ara mateix al país. Mentre que el president de la federació d'automobilisme de l'índia, Vicky Chandhok insisteix en que només són problemes d'organització.

Darrere de la supressió de la cursa, al circuit de Buddh, també hi ha altres motius com poden ser, les inclusions de nous circuits com el de Sochi a Rússia, el de Nova Jersey, o el d'Austria.

El circuit de Buddh va costar 400 milions de dolars i Jaypee, l'empresa que s'encarrega d'organitzar els esdeveniments, va firmar un acord en que hi deia que en cada prova li haurien de pagar 40 milions en conceptes d'organització.

El Gran Premi de l'índia, va començar el 2011, amb 95.000 espectadors i el 2012, la xifra va baixar a 60.000. Fins ara Sebastian Vettel ha sigut l'únic pilot que ha guanyat en aquestes dues edicions.

 

 

 

—————

Retorna