We don't miss anything!


La FIA anuncia el calendari del DTM per al 2014

2013-12-11 15:41

La Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) anunciat recentment el calendari que seguiran els integrants del DTM durant la campanya del any que ve. Entre les deu curses confirmades trobem les novetats d'Hongria i Xina, mentre que Hockenheim tornarà a inaugurar la temporada el 4 de maig i a tancar-la el 19 d'octubre.

Per Eric Calduch @calduch3 

La FIA ha confirmat les deu curses que és celebraran l'any 2014 al DTM, entre les quals trobem les novetats d'Hongria i Xina. El circuit de Budapest acollirà per primer cop una cursa d'aquesta disciplina, mentre que el circuit xinès de Guangzhou donarà lloc al retorn de la Xina al DTM, després d'acordar-ho a finals de juliol.

Per una altre banda fem referència a les dates d'inici i final del pròxim campionat, que com ja va passar l'edició d'aquest 2013 és celebraran al circuit de Hockenheim. Així doncs els turismes alemanys començaran a rodar el 4 de maig mentre que baixaran el teló de la temporada el 19 d'octubre. Cal destacar també que la prova de Nurburgring ha estat atraçada una setmana per tal de donar més marge de temps als equips entre la cursa anterior al Red Bull Ring i la següent al traçat alemany.

Hans Werner Aufrecht, president dels drets del DTM i promotor de ITR eV, ha declarat això respecte el ajornament d'una setmana de la cursa al Nurburgring: "L'ajornament de la cursa al Nürburgring durant una setmana significa dos avantatges per a nosaltres: Els equips no han de viatjar del Red Bull Ring a Àustria directament al Nürburgring, i així poden preparar-se per la següent prova al ritme normal de dues setmanes. Això redueix la pressió, en particular per la mecànics i els enginyers. A més, la nova data permet a la televisió alemanya ARD, combinar la cobertura del DTM i el Campionat Europeu d'Atletisme per a una tarda d'esports de primera classe".

Calendario DTM 2014:

04 de mayo: Hockenheim (Ale)

18 de mayo: Motorsport Arena Oschersleben (Ale)

01 de junio: Hungaroring (Hun)

29 de junio: Norisring (Ale)

13 de julio: Moscow Raceway (Ruso)

03 de agosto: Red Bull Ring (Aves)

17 de agosto: Nurburgring (Ale)

14 de septiembre: Lausitzring (Ale)

28 de septiembre: Guangzhou (Chi)

19 de octubre: Hockenheim (Ale)

—————

Retorna