We don't miss anything!


La dictadura de Márquez segueix a Le Mans

2014-05-16 16:01

El guanyador de totes les carreres aquest any, Marc Márquez ha tornat a la seva dinàmica d'acabar primer en totes les sessions del cap de setmana. De moment per al GP de França disputat a Le Mans ja ha estat el més ràpid en els dos lliures de divendres.
Per: Arnau Viñals Vendrell

https://photos.motogp.com/2014/05/16/93marquez,gpfrance_ds-_s1d0720_original.jpg
FP1
Marc Márquez ha començat el cap de setmana de França aconseguint el millor crono a la FP1 del Gran Premi Monster Enegy de França per davant dels seus 'enemics habituals', Pedrosa, Rossi i Lorenzo.


Márquez (Repsol Honda Team) s'ha situat al capdavant en l'últim terç de la tanda i ha augmentat el seu ritme en els últims segons per acabar deixant 0.189s al seu company Pedrosa amb un millor registre de 1'34 328. Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP) s'ha quedat a 0.253s del lleidatà en tercera posició gràcies a un millor registre arribat al final de la sessió.


FP2
Marc Márquez acaba al capdavant del grup de MotoGP en la primera jornada del Gran Premi Monster Energy de França, on ha signat el millor crono tant a la FP1 com en la FP2.


Marc Márquez (Repsol Honda Team) ha buscat els límits de la pista al llarg de la sessió. Ha tingut el líder del campionat una sortida de pista en els primers minuts de la sessió i posteriorment li han anul·lat alguna volta per tallar massa la trajectòria pels pianos. Només eren els ajustos previs del lleidatà abans d'atacar a falta de 10 minuts i signar un millor registre de 1.33.452 que suposava el millor temps del dia.

—————

Retorna