We don't miss anything!


L'equip HRT surt a la venta i corre greu risc de desaparèixer.

2012-11-13 15:12

 

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1

L'equip espanyol HRT ens va sorprendre ahir amb un comunicat oficial de Thesan Capital SL (actuals propietaris d'HRT) on deixava clar que estaven mantenint converses amb diferents grups inversors per a la compra de l'equip, però si aixo no es tanca d'aquí unes setmanes l'equip no podrà participar a la temporada vinent 2013.

A continuació deixem el comunicat oficial i jutgeu vosaltres mateixos, a mi aixo em sona a comiat, tota la sort per l'equip i a tota la gent que forma part d'ells ja que han començat a fer ERES i l'equip nomes contara amb el personal que s'hi desplaça als circuits uns 32 membres.



Madrid, 12 novembre 2012

El fons TC II Sarl., Actual propietari del HRT Formula 1 Team, vol confirmar que manté en l'actualitat converses amb diversos grups interessats en la compra de l'equip. L'actual direcció d'HRT Formula 1 Team espera poder tancar l'acord de venda al llarg de les pròximes setmanes i, amb això, permetre que l'equip pugui seguir avançant i sent un referent a la Formula 1 actual després dels importants èxits aconseguits ja en aquesta temporada 2012. HRT Formula 1 Team espera comunicar a les pròximes setmanes el nom del seu nou propietari.

Segons la Direcció de HRT Formula 1 Team, "creiem que ha arribat el moment de deixar pas a nous inversors per HRT Formula 1 Team. Estem molt orgullosos de la tasca de tot l'equip i de l'excel · lent evolució esportiva assolida però ha arribat el moment que l'equip segueixi creixent amb nous suports financers. Estem segurs que el potencial esportiu de l'equip és enorme i que la presència de nous inversors pot impulsar-lo exponencialment. "

—————

Retorna