We don't miss anything!


Kyvat fa camí cap al títol?

2013-11-01 10:49

Després d'un mes i mig d'espera, finalment ha tornat la GP3. Pilots i equips, és reuneixen a Abu Dhabi, per disputar la penúltima ronda del campionat.

Escrit per: Saida Haouara

Traduït per: Andreu Rius i Riu

En aquests moments, només 6 pilots obten al títol mundial, Facu Regalia, el líder, té 7 punts d'avantatge sobre Kvyat, pròxim pilot de F1 al costat de Jean-Eric Vergne. De ben a prop els segueixen Korjus, Conor Daly, Jack Harvey i Tio Ellinas.

Per altre banda, en el campionat de constructors, Art GP té un marge molt ampli (98 punts) respecte Arden. A Art GP li calen només 6 punts per aconseguir el quart títol consecutiu en aquesta especialitat.

Respecte, el que ha passat a la pista, tot ha començat amb una disputa per la primera posició per part de Kvyat, Sainz i Harvey. Res ha canviat durant els 30 primers minuts.

Al final però el pilot rus, l'any que ve reclutat per Toro Rosso, Daniil Kvyat

Però el reclutat de Toro Rosso l'any que ve, era molt ràpid i feia millors temps ronda rere ronda. Això ha fet que acabes signant un temps de 1:59.090 que l'ha fet quedar primer en el FP1.

Sims, Sainz Yelloly Niederhauser i Korjus, no han pogut fer res per millor el seu temps i han finalitzat desprès de Kvyat consecutivament.

La decepció, ha sigut Regalia, que ha quedat 12é.

Encarar és molt dora per fer previsions de cara el títol i s'haurà d'esperar un temps per veure qui és el clar candidat.

 

—————

Retorna