We don't miss anything!


Kvyat s’endu la pole a Monza gràcies a les banderes grogues

2013-09-07 10:23

Daniil Kvyat segueix imparable amb el seu GP3 Series al Autodromo Nazionale di Monza, Itàlia, on el rus ha marcat el millor registre i s’ha endut la pole position, segona consecuitva per MW Arden.

Per: Arnau Viñals Vendrell

L’inici de sessió ha estat accidentat però sense conseqüències ja que els mecànics de Daniil Kvyat (MW Arden) s’han endut un bon ensurt al pit lane. Un Kvyat de MW Arden que hem vist una estratègia totalment diferent als altres ja que han fet dues voltes (sense marcar volta ràpida) i s’han aturat a box igual que els ART Grand Prix i Lewis Williamson (Bamboo Engineering). Mentrestant Kevin Korjus (Koiranen GP) i Nick Yelloly (Carlin) dominaven la taula de temps. La estratègia dels MW Arden semblava bona ja que Sainz a la meitat de la sessió pujava fins la primera posició juntament seguit de Daniil Kvyat.

A meitat de sessió Korjus ho aprofitava per pujar a la tercera posició i els MW Arden i els ART Grand Prix tornaven a pista.

Els últims 5 minuts on tots els temps baixen han començat amb la bona volta d’Alexander Sims (Carlin) que es ficava tercer però Daniil Kvyat arribava amb el millor segon sector i ampliava el seu lideratge a mig segon de diferència. Ellinas (Marussia Manor Racing) millorava el seu temps col·locant-se tercer però Nick Yelloly feia una virolla i David Fumanelli (Trident Racing) se li quedava el cotxe aturat a la primera xicana. A més a més Alexander Sims perdia temps amb Carmen Jordà (Bamboo Engineering) i es sortia de pista al últim revolt. Així doncs, cap pilot ha pogut millorar, cosa que ha perjudicat molt a Regalia (ART Grand Prix) i a Korjus.

Els resultats finals han estat els següents: Kvyat, Visoiu, Ellinas, Sims, Yelloly, Sainz, Daly, Regalia, Korjus, Williamson, Zamparelli, Harvey, Niederhauser, Fong, Kujala, Venturini, Mckee, Sa Silva, Fontana, Fumanelli, Vainio, Eriksson, Webster, Zonzini, Cullen, Gomez, Jordà.

—————

Retorna