We don't miss anything!


Kvyat guanya una cursa amb 3 Safety Cars

2013-08-24 17:54

Daniil Kvyat ha guanyat la primera cursa de la GP3 Series al circuit d'Spa-Francorchamps a Bèlgica després d'una sortida molt bona on ha avançat al autor de la pole, Carlos Sainz Jr que s'ha retirat. Completa el podi els dos ART de Daly i Regalia.

Per: Arnau Viñals Vendrell

De seguida només començar la cursa, Ellinas (Marussia Manor Racing), el líder del campionat s’ha quedat aturat  a la sortida i ha baixat fins la dinovena posició. Una sortida on Webster (Status GP) i Zonzini (Trident Racing) han impactat i han provocat la sortida del safety Car quan Kvyat (MW Arden) havia avançat també a la sortida a Carlos Sainz Jr. (MW Arden), que baixava fins la tercera posició.

Al marxar el cotxe de seguretat, al primer revolt, Niederhasuer (Jenzer Motorsport) l’ha embasti’t Fong (Status GP) amb el posterior abandonament de tots dos pilots i la sortida del cotxe de seguretat altre cop. Amb la marxa del Safety Car, Sims (Carlin) i Korjus (Koiranen GP) avançaven a Nick Yelloly (Carlin).

La cursa per primer cop a la temporada no ha sigut avorrida, i al darrere hem vist a Ellinas realitzar molts avançament per remuntar les posicions perdudes. Kvyat mentrestant al davant, realitzava dues voltes ràpides.

A meitat de cursa, Regalia (ART Grand Prix) es veia pressionat per Alexander Sims i per Kevin Korjus. Sims provava d’avançar l’argentí i en provar-ho Korjus ho aprofitava per avançar al britànic i pujar a la sisena posició.

A falta de 4 voltes Sainz Jr i Harvey tenien un increïble accident al final del primer sector, que ha provocat la sortida del Safety Car i un ajuda impressionant a Ellinas que es catapultava fins la vuitena posició, o sigui, la pole position per demà. La cursa s’ha acabat amb el Safety Car en pista.

Finalment victòria i volta ràpida per Daniil Kvyat seguit de Daly (ART Grand Prix), Regalia, Korjus, Sims, Yelloly, Mckee (Bamboo Engineering), Ellinas, Visoiu i Zamparelli tanca la zona de punts.

Ara Regalia és el nou lider del campionat.

—————

Retorna