Kvyat guanya la primera cursa a Monza

2013-09-07 21:25

Daniil Kvyat es posa a si mateix en la lluita pel campionat en la GP3 .

Per : Gerard Rius

Perfecció : quatre punts per la pole, una llum per a la victòria del pavelló i dos punts de bonificació per la volta més ràpida, hi ha alguna cosa millor per Daniil Kvyat? Ho fa quan l'as de Rússia es mou a la posició número dos a la classificació de pilots amb tres carreres per davant. De Carlin , Nick Yelloly acabar en segon lloc amb el líder de les Sèries Facu Regalia en tercer lloc .

Kvyat ha fet una escapada clara des del primer lloc, amb Tio Ellinas que es movia al segon abans del primer revolt. Dino Zamparelli , des de l'onzena posició a la graella ha frenat tard i s'ha tocat amb el seu company d'equip Ellinas a l'entrar al primer revolt . El cotxe del xipriota ha xocat a la part posterior del cotxe de Carlos Sainz, com a resultat Conor Daly i Robert Visoiu també han sigut atrapats en l'acció. Els danys causats a Ellinas i Daly, que lluiten pel títo, els han posat fora de la cursa, l'hi ha passat el mateix a Visoiu .

Luis Sa Silva s'ha tocat amb el Marussia Manor Racing de Ryan Cullen que ha portat un alt a les dues actuacions , mentre Aaro Vainio també va ser víctima de l'incident , però va poder continuar . Alex Fontana també tenia una carrera curta , el que resulta en la grava . Al final de la primera volta , Kvyat havia tret mig segon d'avantatge sobre el duo de Carlin Yelloly i Alexander Sims , amb Regalia i Lewis Williamson després d'ells .

El líder ara de les Sèries, Regalia, ha estat en constant i s'ha afanyat a avançar a Williamson i Sims. Però Williamson no estava disposat a renunciar a la lluita i ha assetjar l'Argentí fins a la bandera a quadres, mantenint-se a mig segon seu.

Sainz, que havia caigut de nou a la vintena posició, ha començat a lluitar per remuntar posicions, gaudint d'algunes baralles amb Patrick Kujala, Melville McKee, Giovanni Venturini i Patric Niederhauser.

Kvyat ha augmentat la seva avantatge al capdavant a les últimes voltes per acabar amb cinc segons d'avantatge sobre Yelloly en arribar a la bandera a quadres. El britànic va registrat un altre bon resultat per Carlin, igualant el seu millor resultat a la GP3. Regalia ha aconseguit un altre podi i punts molt útils per a la seva lluita pel campionat. Williamson es va embutxacar el seu millor resultat de l'any en el seu quart lloc just per davant de Sims, Kevin Korjus i Jack Harvey.

Patric Niederhauser arrencarà des de la pole inversa per Jenzer Motorsport en la carrera 2 de matí després d'acabar vuitè, per davant de Sainz i el jove novell Kujala que va prendre el seu primer punt a la sèrie en la desena posició per Koiranen GP.

Regalia regna a la part alta de la classificació de pilots, però la distància s'ha reduït a 11 punts amb l'argentí a 130 punts, davant Kvyat amb 119 . Daly i Korjus són en tercer lloc amb 101 punts, mentre que Ellinas ha caigut a la cinquena posició amb 95 punts.

ART Grand Prix la primera posició al mundial de constructors amb 312 punts.

La cursa 2 comença demà a les 09.25 , hora local ... i amb la cursa comença una gran batalla pel títol ! Kvyat guanya la primera cursa a Monza.