We don't miss anything!


Kvyat el més ràpid del divendres a Hongria

2013-07-26 18:45

Daniil Kvyat ha marcat el millor temps dels entrenaments lliures de GP3 Series que completen el horari del Gran Premi de Fórmula 1 avui. El d’MW Arden ha estat tota l’estona al davant, i ha marcat un molt bon temps al final de la sessió marcant els dos primers sectors absoluts que l’han valgut acabar dues dècimes per davant de Lewis Williamson (Bamboo Engineering) que també ha acabat segon.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Pel que fa a les altres posicions, a pocs minuts pel final els dos ART amb Daly i Harvey s’han ficat tercer i quart seguit de Visoiu (MW Arden) que ha estat cinquè.

Però el detall de la sessió, el tapat per dir-ho d’una manera, torna a ser l’equip Koiranen GP, que ha fet molt poques voltes amb Kujala i Korjus, amb només 10 voltes cadascú, per tal de tenir 3 intents de volta ràpida a la classificació de demà. Kujala ha acabat el 22 i Korjus el 19.

Aquesta tàctica també l’ha realitzat el líder destacat del campionat, Tio Ellinas (Marussia Manor Racing) amb 14 voles acabant dissetè i Patric Niederhauser (Jenzer Motorsport) amb 13 voltes acabant vintè.

—————

Retorna