We don't miss anything!


Kvyat dóna la sorpresa a Holanda

2013-09-28 12:07

La primera cursa del cap de setmana ha tingut com a guanyador el rus Daniil Kvyat, que ha sortit primer i ha aconseguit mantenir la primera posició sense masses entrebancs fins el final. Amb segona posició hi ha quedat Felix Rosenqvist que ha avançat el pilot de Prema Alex Lynn i que ha quedat tercer. La decepció ha sigut l'italià Marciello que no s'ha mogut de la cinquena posició en una cursa marcada per les tres sortides del cotxe de seguretat.

Per: Andreu Rius i Riu

Daniil Kvyat, Alex Lynn i Felix Rosenqvist eren els tres primers a l'hora de sortir.

La sortida encara que ha estat molt renyida no ha fet canviar el papers i les primeres posicions les encapçalaven els mateixos.

Luccas Wolf abandonava a la primera volta en xocar. I el cotxe de seguretat era en pista a causa de l'accident de l'alemany.

Mentre retiraven el monoplaça els pilots igualaven distancies i podien escalfar els pneumàtics.

Derani és parava a boxes per canviar l'aleró caigut a causa de un toc am un altre cotxe.

Al cap de quatre voltes el cotxe de seguretat marxava i deixava continuar la cursa.

Just desprès Rosenqvist s'ha posat en paral·lel de Lynn, el company de Raffaele Marciello i li ha guanyat la segona posició.

El nord-americà Serrallés tenia un accident i xocava contra la tanca de seguretat provocant per segon cop la sortida del “safety car”.

A la volta 9 el cotxe de seguretat és retirava i Michael Lewis era el següent en abandonar, per variar el cotxe de seguretat sortia per tercera vegada.

Ara si, a la volta 13, quan en faltaven 10 per la conclusió la pista quedava lliure i els pilots ja podien treure el màxim de les seves maquines. Kvyat dominava, i les cinc primeres places no canviaven. I es que el cotxe de seguretat havia esborrat les opcions del pilots de darrere.

Com ja portaven molt temps, l'organització del Gran Premi de Zandvoort a decidit passar el compte de voltes a un compte enrere de 3 minut i 30 segons. I al final el de Carlin s'ha escapat dels seus rivals i s'ha adjudicat la seva primera victòria en el campionat.

—————

Retorna