We don't miss anything!


Korjus segona pole de la temporada, aquest cop real

2013-06-29 10:30

Kevin Korjus ha aconseguit la pole position a la classificació de la GP3 Series disputada al circuit de Silverstone al Regne Unit en unes condicions de pista seca i sol.

per: Arnau Viñals Vendrell

Inici de la classificació dominat pels Koiranen GP, concretament Aaro Vainio, però els temps per volta  millorava cada vegada més, i el MW Arden de Visoiu es ficava primer, o Kvyat del mateix equip, que ho faria a la volta següent, però l’altre company d’aquest equip, l’espanyol Carlos Sainz Jr., es passava de frenada quan venia amb la seva millor volta.

Al haver passat 10 minuts de sessió, els vuit primers eren aquets: Kvyat, Visoiu, Sainz, Vainio, Zamparelli (Marussia Manor Racing), Williamson (Bambo Engeenering), Ellinas (Marussia Manor Racing), i Korjus.

Després un gran Conor Daly (ART Grand Prix) baixava el millor temps dues dècimes més. I els pilots s’aturaven a box a meitat de la sessió, per tal de canviar els pneumàtics, i fer una nova tanda.

A falta de 10 minuts la flama estoniana venia amb els millors sectors de la sessió i pujava a la primera posició essent 3 dècimes més ràpid que el segon classificat, Jack Harvey (ART GRand Prix).

Però el lider del campionat Tio Ellinas, no s’estava per tonteries, i a només 5 minuts pel final, el xipriota treia a l’estonià de la primera posició, Korjus s’aturava al box. Yelloly (Carlin) es ficava tercer. Però l’espanyol Sainz Jr., tornava a la primera posició. Però el pilot local, Jack Harvey li treia la posició preferent, que recordem val 4 punts. Però l’eesti Leek tal i com li diuen els seus fans, tornava arrasant els temps i tornava a la primera posició, posició que no li trauria ningú més.

—————

Retorna