We don't miss anything!

Korjus amb ThreeBond with T-Sport a l'última cursa de la F3

2013-10-17 14:47

El actual pilot en la lluita pel campionat de GP3, Kevin Korjus, participarà en l'última ronda del campionat de la FIA Fórmula 3 amb ThreeBond with T-Sport aquest cap de setmana al circuit de Hockenheim.

per: Arnau Viñals Vendrell

L'estonià que ja va fer un test amb aquest equip al circuit de Nürburgring a principis de Setembre, substituirà a Alexander Sims que portava un campionat molt bo aquest any.

Korjus doncs debutarà a la Fórmula 3 per tal de complir les normes de la FIA per participar en el Gran Premi de Macau de Fórmula 3. Un Korjus que com l'any passat participarà amb Double R Racing.

Un 2012 on la cursa de la excolonia portugesa va anar de menys a més per al estonià que, sortia vint-i-dosè a la cursa de classificació del dissabte però a la volta d'escalfament el cotxe se li va cal·lar, i va haver de sortir pel pit lane on va remontar fins el 22è lloc. EL diumenge però l'estonià va demostrar les seves qualitats fent un altre recital d'avançaments acabanat només tretzè, i sense tenir la expectació mediatica com la que va tenir Félix da Costa que és qui es va endur la gloria final.

NOTA: Nick Cassidy també participarà a la ronda final de la Fórmula 3 amb l'equip Carlin, substituint al rús Daniill Kvyat.