We don't miss anything!


Kimi guanya seguit d'Alonso i Sebastian Vettel

2012-11-04 15:53

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1

 

Kimi Raïkkonen, pilot finlandès de l'equip Lotus, ha protagonitzat avui una cursa extraordinària amb un gran ritme de cursa, Fernando Alonso per la seva part ha acabat segon a menys d'un segon de Kimi amb un ritme amb els pneumàtics durs demolidor, deixant darrera a Jenson Button i Sebastian Vettel, es un bon resultat pel pilot Espanyol si tenim en compte que ha retallat tres punts a Vettel i si tenim en compte que al circuit de Yas Marina no s'ha adaptat gens bé al Ferrari, o millor dit el Ferrari al circuit.

Lewis Hamilton poleman, s'ha agut de retirar a causa d'un problema en el motor, una llàstima ja que era una de les tres últimes curses amb McLaren i qui sap si podrà tenir la victòria tan al abast com al Yas Marina circuit.

Ha sigut una gran gran cursa, molt divertida amb dos safety car que han beneficiat increïblement al lider del mundial Sebastian Vettel i que ha agrupat a tot el grup que junt a una molt bona estratègia de Red Bull ha fet que Sebastian Vettel arribés al podi.

Jenson Button ha estat quart seguit de Pastor Maldonado., Kamui Kobayashi, Felipe Massa, Bruno Senna, Paul Di Resta i tancant els punts Daniel Ricciardo, Pedro Martinez de la Rosa ha finalitzat la cursa 17è i Narain Kartikeyan ha abandonat per un incident amb Nico Rosberg, causant del primer Safety Car.

Gran cursa de Vettel que sortia des del pit-lane Fernando Alonso ha tret el màxim del seu F2012 i Kimi Raïkkonen brillant amb el Lotus, enhorabona a tots tres.

—————

Retorna