Kevin Korjus debutará a la GP3 amb Koiranen

2013-02-07 15:30

Per: Ramon Minguell Ribas

El pilot de Formula Renault 3.5, ha confirmat que la temporada que vé correrà amb GP3 Series amb l'equip Koiranen.

L'estonià es reunirà amb Koiranen Bros, l'escuderia que el 2010 el va portar a ser campió de la Formula Renault Eurocup.

Korjus ha provat anteriorment el cotxe de GP3 de la seva antiga escuderia Tech 1 Racinc al Circuit de Montmeló l'any 2011.

Una potència de 280bhp a 400bhp és un dels canvis del cotxe de GP3 2013, és un dels motius, assegura Korjus, que faran de la temporada 2013 una temporada molt emocionant.

"Jo crec que el cotxe d'aquest any serà millor respecte el de l'any passat, però encara l'haig de provar" Va dir Korjus en una entrevista.

"Serà un cotxe nou per mi, i a més hi hauràn pneumàtics Pirelli, una altre novetat per a mi ja que sempre he estat corrent amb Michelin, així que serà una mica diferent. Les rodes s'assemblaran més a les de F1, per tant sento que estic un pas més endevant que el passat any".

"Mirant als pilots que han signat per aquest any, jo crec que serà una bona alineació. No estic del tot segur però penso que altres pilots de FR3.5 estan mirant de firmar per alguna escuderia de GP3".

Korjus va anotar dues victòries en el seu camí cap al sisè lloc a la classificació general amb FR3.5 la temporada 2011, però no ho va poder fer tan bé la següent temporada.

"L'any passat va ser l'any més dur de la meva carrera amb el monoplaça" Explicava Korjus, que va anotar només un podi a Moscou Raceway amb l'equip Tech 1 Racing, abans de fer un canvi cap a l'equip Charouz Lotus a instàncies de Gravity mangament.

"En acabar sisè el 2011, a l'any següent vaig voler acabar en una millor posició. Tenia un cotxe nou, i a ser sincer, vaig estar bastant desafortunat amb els problemes tècnics que els altres pilots no van tenir".

"Llavors, jo anava perdent rendiment, llavors la Gravity mangament va decidir que fes un canvi d'ambient per veure com puc rendir allà. Probablement va ser una bona decisió".

Comentaris

No sʼha trobat comentaris.

Comentari nou