We don't miss anything!


Kallio guanya a Moto2

2014-05-04 13:10

Mika Kallio ha dominat de principi a fi la cursa de Moto2 disputada al circuit de Jerez en motiu del Gran Premi d’España després de sortir des del primer lloc i dominar tota la cursa. Rabat ha acabat quart i conserva el primer lloc al campionat de pilots.

Per: Arnau Viñals Vendrell

A la sortida Kallio (Marc VDS Racing Team) conservava el primer lloc seguit d’Aegerter (Technomag carXpert) i Luthi (Interwetten Paddock Moto2). “Tito” Rabat sortia malament i baixava fins el vuitè lloc.

 

El català començaria a remuntar de seguida, avançant a Cortese (Dynavolt Intact GP) i Luthi fàcilment sense oposició. La volta següent (volta 4) es desfeia fàcilment de Corsi (NGM Forward Racing)aconseguint la cinquena posició. Mentrestant al cap davant, Mika Kallio aconseguia una avantatge considerable respecte Aegerter i Folger (AGR Team).

 

Rabat li va costar dues voltes atrapar Salom, però amb un ritme 6 dècimes més ràpid que el mallorquí, Rabat es desfeia fàcilment d’ell. Però tenia al tercer classificat, Jonas Folger, a gairebé 4 segons de distància.

 

Més endarrere de la classificació, Marcel Schrotter (Tech 3) que rodava catorzè es sortia de pista a alta velocitat i finalment queia a la grava. Anteriorment, Louis Rossi (SAG Team) i Lorenzo Baldassari (Gresini Moto2) també s’havien retirat. A falta de 9 voltes pel final Corsi patia una caiguda al últim revolt del circuit al revolt Lorenzo, perdent la vuitena posició i baixant fins la vint-i-unena.

 

A falta de 3 voltes pel final, Maverick Viñales aconseguia atrapar al seu company d’equip, Luis Salom, avançant-lo per col·locar-se cinquè.

 

Corsi a l’última volta patia una caiguda mentre que Kallio aconseguia la segona victòria a la categoria i tercera de la temporada, situant-se a 16 punts per darrere de Rabat al campionat de pilots. Rabat ha estat quart per darrere d’Aegerter i Folger. Cinquè ha estat Viñales seguit de Salom, SImeon, Cortese, Zarco, Luthi, Cardús, West, Torres, Pons i Simon.

 

—————

Retorna