We don't miss anything!


Kallio el més ràpid amb el domini de Rabat

2014-03-20 18:12

El finlandès i ja experimentat en la categoria de Moto2, Mika Kallio, ha estat el més ràpid durant la primera sessió d’entrenaments lliures de Moto2 al circuit de Losial, Qatar, en motiu del Gran Premi d’aquest estat.

Per: Arnau Viñals Vendrell

La sessió s’ha iniciat amb una petita caiguda de Marcel Schrotter que no ha tingut cap conseqüència greu. Amb quinze minuts de sessió disputats i 30 per finalitzar la sessió, Takaaki Nakagami liderava la taula de temps amb un temps de 2:01.565. Temps que rebaixaria poc després Esteve “Tito” Rabat que dominaria la resta de la sessió.

 

Però en els últims tres minuts de la sessió, Nakagami aconseguia superar al català i poc després, Thomas  Luthi aconseguia superar el temps del pilot japonès també.

 

Amb el temps a 0, Mika Kallio aconseguia fer-se amb el primer lloc amb un 2:01.146, tancant una bona sessió per l’equip Marc VDS Racing.

 

També destacar el paper dels debutants amb Jonas Folger rodant durant força temps en el top5, Maverick Viñales en el top10 i Salom en el top 25. Finalment, Folger ha acabat novè, Viñales vuitè i Salom vint-i-tresè.

 

Resultats Top15: Kallio, Luthi, Nakagami, Rabat, Simeon, Pasini, Corsi, Viñales, Folger, de Angelis, Cortese, Zarco, Lowes, Aegerter, Rossi.

 

—————

Retorna