We don't miss anything!


Kallio aconsegueix una important victòria a Le Mans

2014-05-18 13:09

Mika Kallio ha aconseguit la seva segona victòria consecutiva aquest any al circuit Buggati Le Mans per la Gran Premi de França de Moto2. Corsi ha finalitzat segon i el líder del campionat, Esteve "Tito" Rabat tercer.

Per: Arnau Viñals Vendrell

https://photos.motogp.com/2014/05/18/36kallio,gpfrance_dg2_8384_original.jpg

Folger (AGR Team) conservava el primer lloc al primer revolt, seguit per Kallio (Marc VDS Racing Team) que aprofitava una passada de frenada del alemany per pujar al primer lloc; Corsi (NGM Forward Team) es ficava tercer seguit de Salom (Pons HP 40). Mentrestant Simeon anava pel terra al final de la primera volta.

 

Corsi aconseguia el primer lloc durant la segona volta quan Ricard Cardús (Tech 3) i Mattia Pasini (NGM Forward Team) patien una caiguda.

 

Tot i faltar 22 voltes pel final, la cursa ja establia els seus grups. La lluita pel primer lloc amb Corsi, Kallio i Salom, i la lluita pel quart lloc amb Rabat, Folger i Viñales (Pons HP 40). Això ho va veure Folger immediatament intentant avançar Rabat (Marc VDS Racing Team), sense èxit.

 

A falta de 18 voltes pel final Rabat no podia conservar el quart lloc amb els atacs de Folger que aconseguia la volta ràpida i avançar el català, pujant fins al quart lloc, tot i això Rabat li retornava la posició durant la volta següent. A tot això destacar el paper de Aegerter (Technomag carXpert) que sortia des del quinzè lloc i ja havia aconsgeuit remontar fins al quart.

 

Deu voltes més tard, Kallio aconseguia avançar per l’interior a Corsi i escapar-se immediatament 4 dècimes. El seu company d’equip, “Tito” Rabat, aconseguia atrapar el grup per la victòria seguit de Folger i Viñales que es feia amb la volta ràpida. Rabat aconseguia avançar a Salom i Viñales feia el mateix amb Folger, però Kallio ja tenia mitja victòria al sac i ben lligar amb més d’un segon de diferència a falta de 4 voltes pel final.

 

Corsi reduïa la distància respecte Kallio quan Viñales avançava al seu company, Luis Salom, només restaven dues voltes.

 

Finalment segona victòria de la temporada i consecutiva per Mika Kallio que retalla distància respecte Rabat en el campionat de pilots que de moment només es cosa del equip Marc VDS Racing Team.

 

Top15: Kallio, Corsi, Rabat, Viñales, Salom, Folger, Aegerter, Luthi, Lowes, Morbidelli, Schrotter, Cortese, Krummenacher, West, Syahrin.

 

—————

Retorna