Jules Bianchi substitueix Luiz Razia a Marussia

2013-03-01 20:27

Traduit per: Ramon López Garrido

<<Hem contractat al francès de 23 anys Jules Bianchi per competir amb nosaltres a la temporada 2013.

Jules participarà en els dos dies de test de pretemporada que queden per disputar-se a Barcelona aquesta setmana per tal que s’aclimati al MR02 i estigui preparat per l’inici de la temporada 2013 a Austràlia d’aquí a dues setmanes.

Aquest moviment suposa la fi del contracte de l’equip amb Luiz Razia.

John Booth, Director Principal de l’equip Marussia

“Estem encantats de donar la benvinguda a Jules Bianchi a l’equip Marussia. En Jules és un talent demostrat que està molt ben considerat dins el Paddock. Ha fet una bon camí cap a la Fórmula 1 i ha realitzat molt bones actuacions en categories inferiors, destacant la seva temporada 2012 a la Formula Renault 3.5, que va compaginar amb el seu treball com a pilot reserva de Force India. Forma part de la Ferrari Driver Academy i el seu obvi prestigi el va posar en el radar de molts equips al llarg de l’hivern com a un pilot preparat per fer el salt a la Fórmula 1.”

“Ens hem trobat en una situació en la qual hem hagut de posar fi al contracte que teníem amb Luiz Razia. Havent deixat clares les bases sobre les quals havíem d’actuar aquest 2013, i amb les passes que hem donat per posar la nova estructura a lloc, no teníem altra alternativa que mantenir-nos fidels als principis que havíem determinat claus per assegurar el nostre futur a llarg termini.”

“Ara podem centrar-nos en la resta del programa de proves i preparar-nos pel que sembla que serà una prometedora temporada pel nostre equip. Introduirem en Jules a l’equip al llarg d’aquests dos dies aquí a Barcelona, on ell rodarà un dia i mig per permetre als nostres dos pilots provar en condicions de sec amb les últimes especificacions aerodinàmiques.”

Jules Bianchi, pilot #22

“Estic contentíssim per haver-me assegurat un seient a l’equip Marussia. Competir en aquesta temporada de Fórmula 1 ha estat el meu objectiu durant tot l’hivern i després d’haver avaluat unes quantes opcions estic molt emocionat per tenir aquesta oportunitat de demostrar que estic preparat per aquest següent pas a la meva carrera com a pilot. També estic molt agraït a la Ferrari Driver Academy, que m’ha ajudat sempre i m’ha donat la possibilitat de madurar com a pilot de curses permetent-me estar completament preparat per aquest nou repte. Les dues pròximes setmanes de preparació per la temporada seran increïblement ocupades, però estic preparat per començar demà amb el meu primer dia amb el MR02.”>>