Jules Bianchi seguirà formant part de la Ferrari Driver Academy el 2013

2013-01-01 14:36

Escrit per: Ramon López Garrido

Luca Baldisserri, director de la Ferrari Driver Academy (FDA), va anunciar fa uns dies les novetats del programa de joves pilots de Ferrari pel nou any 2013. El francès Jules Bianchi, de 23 anys, continuarà formant-ne part després d'una intensa temporada 2012 on va combinar el seu paper com a pilot de proves de Ferrari i Force India amb la participació a les World Series by Renault, on va quedar subcampió.

 

Bianchi està encara pendent de la decisió de l'equip Force India respecte al pilot que acompanyarà Paul Di Resta com a titular durant la temporada 2013. Tant si finalment ell és l'escollit com si no, el fet de formar part de la FDA és una important garantia de futur. En paraules de Baldisserri: "És important pel nostre projecte que Jules aconsegueixi el seu objectiu, volem donar-li un futur a la Fórmula 1 com a pilot Ferrari".

 

D'altra banda, el mexicà Sergio Pérez abandona la FDA després d'haver anunciat ja durant la temporada passada el seu fitxatge per l'equip McLaren. Antonio Fuoco (italià, 16 anys), Raffaele Marciello (suïs, 18 anys) i Lance Stroll (canadenc, 14 anys) seran els joves pilots que acompanyaran a Bianchi a la FDA durant la temporada 2013.