Josh Hill, futur Campió de Fórmula 1?

2013-01-05 18:19

Escrit per: Ramon López Garrido

Graham Hill, pare de Damon Hill, va ser Campió del Món de Fórmula 1 els anys 1962 i 1968. El seu fill Damon va aconseguir emportar-se el títol el 1996. Ara, Damon confia en què el seu fill Josh podria convertir-se en el tercer de la família Hill en aconseguir la glòria al complicat món de la Fórmula 1.

 

"No ho diria si realment no ho cregués. Encara té molt per aprendre, però és un molt bon pilot", afirma Damon, que no creu que el seu cognom hagi estat un punt essencial en la trajectòria del seu fill, sinó més aviat una pressió afegida d'exigir-se a un mateix: "Amb els pilots de curses, o es té (el talent) o no es té, i és un goig veure'l conduir".

 

A més, Damon explica com durant el seu periode com a pilot en actiu, en un temps en què hi havia moltes morts, va intentar protegir els seus fills de l'exposició al món del motor: "La realitat és que és un món encara perillós, però no vull negar als meus fills l'oportunitat de descobrir el risc. La vida és un risc i s'ha d'aprendre a ser conscient del risc. No estar preparat pel risc és encara més perillós".

 

D'altra banda, Josh diu que encara no sent la pressió: "Crec que he demostrat del que sóc capaç amb els resultats de la temporada passada i és genial poder tenir el meu pare a prop... la major part del temps". El més jove dels Hill va acabar en tercera posició el Campionat de la Formula Renault 2.0 NEC la temporada 2012 amb cinc victòries.