We don't miss anything!


Josh Hill acaba la seva carrera com a pilot als 22 anys

2013-07-12 19:44

Josh Hill britànic i de 22 anys, fill de Damon Hill (ex-pilot de F1) i nét de Graham Hill (ex-pilot també), s'ha retirat dels esports de motor sense previ avís.

Per: Andreu Rius i Riu

Hill, que es troba amb desena posició al Campionat d'Europa de Fórmula 3, va anunciar a través de Twitter dimarts a la nit: "jo no vull competir sinó m'hi dedico al 100%", i que té altres activitats a seguir.

Ell ha estat conduint per Fortec Motorsport per primera vegada aquesta temporada, marcant el millor resultat a Hockenheim, on va quedar segon. A la seva última cursa, va poder acabar amb un 15è lloc, malgrat el dany en l'aleró davanter. Uns dies abans, és va estavellar a les practiques, on va destrossar el xassís.

La decisió de Hill ve just a la vigília de la sisena ronda, que té lloc al circuit de Norisring aquest cap de setmana.

A més proporciona una nova preocupació a l'equip, que ja ha hagut de substituir un pilot aquesta temporada, i que s'enfronta a la lesió del seu millor pilot, Felix Serralles, que es va veure obligat a perdre's el “Masters” del cap de setmana passat a causa d'una lesió a l'esquena molt persistent. Ara però està millorant i aquest cap de setmana, podrà córrer.

El director de la formació Richard Dutton va dir: "Damon (el seu pare) em va trucar per telèfon ahir al matí i em va dir que en Josh havia decidit parar i buscar altres opcions.

"Estem molt decebuts, i òbviament sorpresos, és una pena perquè estava fent un gran progrés. Per altre banda, estem contents de que en Felix hagi rebut tractament per l'esquena i sobretot de que torni a l'acció aquest cap de setmana a Norisring."

 

—————

Retorna