We don't miss anything!


Jorge Lorenzo vola al Phillip Island

2013-10-19 11:26

Jorge Lorenzo aconseguit la Pole Position al circuit de Phillip Island, després de fer una volta perfecta que ha superat a la Honda de Marc Marquez. Darrere d'ells ha finalitzat Valentino Rossi, Alvaro Bautista i Dani Pedrosa.

Per Eric Calduch

Jorge Lorenzo trata de retrasar la celebració del Campeonat per a Marc Marquez, i es que avui el mallorquí s'ha adjudicat la Pole a Austràlia. El de Yamaha ha començat la Q2 amb un gran contratemps. Quan havia començat la primera volta cronometrada, Lorenzo atropellat una gavina que s'havia parat al bell mig de la pista, i quedava incrustada en el cadenat de la seva M1. Ha completat dues voltes amb la gavina penjant morta de la moto, però això no l'aturat per fer el millor temps. 

Després de treure l'ocell del cadenat, el mallorquí ha firmat una volta perfecta adjudicant-se la Pole i el récord del circuit. Marc Marquez que fins l'últim moment tenía la Pole provisional, s'ha tingut que conformar amb el segon lloc, que tot i que per ara li retrasses les celebracions pel Títol, és una gran posició per seguir mantenint l'aventatge al líderat. 

La tercera fila de la graella la completada 'Il Dottore', amb un gran tercer lloc, just per davant de la Honda satel·lit d'Alvaro Bautista i d'un discret Dani Pedrosa, que no ha passat del cinquè lloc. Més endarrere trobem a Aleix Espargaró que després de molt de temps no ha pogut superar el tall de la Q1, ja que les dos posicions de pas han estat per Andrea Dovizioso i Andrea Iannone, i el català sortirà 13º. 

Les altres posicions de la Q2 han estat el sisè lloc per Crutchlow seguit per Bradley Smith, Hayden, Dovizioso, Iannone, Colin Edwards i Randy de Puniet. Mentre que Hector Barberà sortirà 19º. 

Demà a les 07:00h (hora peninsular) la cursa de MotoGP al Phillip Island, on depen com quedin els resultats, Marquez podría proclamarse campió del món.

—————

Retorna