Jorge Lorenzo imposa la seva conducció devant Márquez

2013-09-01 15:23

Escrit: Cristian Jiménez Ruiz @cristianjrF1

El Mallorquí Jorge Lorenzo ha guanyat avui a Silverstone amb un dur i llarg mà a mà amb Marc Márquez.

Ja a la sortida Jorge Lorenzo s'ha posat en primera posició davant de Márquez que sortia des de la pole, des d'aquest mateix instant començaria una lluita de 20 voltes mà a mà un contra un altre.

Márquez s'ha reservat molt darrere del de Yamaha, que tenia un ritme infernal, i per darrere el ''petitó'' de Dani Pedrosa venia remuntant després d'una molt mala sortida avançant primer a Rossi, després a Butista i finalment a Bradl. Un cop Dani s'ha tret a aquests pilots ha començat a rodar a una mitjana de temps de 2.01min que li ha col · locat a roda de Márquez en menys de 4 voltes.

Per darrere, Bautista s'ha col · locat quart, però com és habitual durant tota aquesta temporada, Valentino Rossi en l'última volta i després d'una brillant lluita l'ha passat.

Al capdavant, les últimes voltes de Dani han estat dolentes, el mateix ha dit que aquesta empenta per arribar als de davant ha ''cremat'' els seus pneumàtics deixant-lo fora de combat per la segona i primera posició.

Márquez i Jorge es jugarien el tot pel tot en l'última volta. Així ha estat que, Márquez ha avançat a Jorge, però en l'últim revolt de l'última volta Jorge li ha tornat l'avançament completant així la seva victòria impecable i retallant punts al líder Marc Márquez.

Recordem que Márquez corria infiltrat per la caiguda en el Warm Up, on s'ha dislocat l'espatlla, tot i així ha acabat segon en el que el s'ha descrit ser ''una vicotria''.