We don't miss anything!


Jerez entrarà al calendari de la Formula Renault al 2014

2013-09-22 09:20

Renault ha anunciat avui que el Circuit de Jerez entrarà per primer cop en la historia de les World Series en el calendari de la competició perquè s'hi corri els dos propers anys.

Per: Eric Calduch @calduch3

Desde que al 2005 es va crear la competició de les World Series by Renault, els monoplaces han rodat en diferents circuits espanyols com el de Barcelona, Jarama, Motorland i el circuit urbà de Bilbao. L'any vinent s'afegirà Jerez a la llista, després de que aquest matí l'alcaldesa de Jerez de la Frontera, Maria Jose Garcia Pelayo i el president de Renault Sports Technologies, Patrice Ratti, han firmat un acord juntament amb Jesus Presa i Jaime Alguersuari Sr. per a què el circuit andalús s'hi corri la Formula Renault els dos propers anys.

Aquestes han estat les declaracions a la web oficial de les World Series per part dels protagonistes de l'acord:

María José García Pelayo: "Per a la ciutat de Jerez, acollir un esdeveniment d'aquesta importància és una gran ocasió per donar a conèixer les nostres infraestructures i la qualitat del nostre sector de serveis, ja que es van a ocupar, per exemple, més de 6.000 nits d'hotel, i esperem una gran afluència al circuit, al voltant de 50.000 persones".

Patrice Ratti: "Estem molt contents d'haver tancat aquest acord de dos anys amb la ciutat de Jerez. Aquest és un circuit emblemàtic a la competició automobilística d'alt nivell. Nosaltres aportarem l'experiència adquirida en aquests deu anys per fer de les World Series by Renault a Jerez un esdeveniment ineludible".

Jesús Presa: "Per a Renault Espanya és una excel·lent notícia la celebració d'una prova de les "World Series by Renault" a la Comunitat d'Andalusia, ja que els nostres vincles històrics amb ella són molt forts, en particular a través de la factoria de caixes de velocitats de Sevilla, que dóna feina a més de 1.000 col·laboradors".

Jaime Alguersuari Sr: "Les World Series by Renault són l'esdeveniment internacional motorsport adreçat a les famílies més important del món. Més de cinc milions de persones han gaudit ja del seu espectacle en aquests deu anys, i, només l'any passat, va comptar amb 76 milions de teleespectadors".

—————

Retorna